duminică, 17 august 2014

1 August 2014


Ce este viata ?
Un simplu paradox, iar fericirea doar o arma de distrugere in masa. Nimeni nu este cu adevarat fericit, au doar impresia asta, degeaba esti numai un zambet la suprafata, cand tu pe dinauntru esti chinuit de demoni. Singurele sentimente reale sunt cele de dezamagire, tristete, dezolare deoarece, ei bine sunt singurele care se pastreaza intacte in interiorul fiecarui om .Fericirea este de moment, trecatoare  intr-un cuvant volatila, nefericirea aduce cu ea reactii in lant, nicio data nu vine singura cand esti trist, esti si depresiv ,sinucigas (in anumite cazuri), fara pofta de viata, cand esti fericit esti fericit si atat.
   Nu conteaza ce alegeri faci in viata, toate duc pana la urma in acelasi punct .
Nimeni nu e perfect , defectele noastre ne fac originali ne fac unici .

Nu sunt ca restul , nu sunt frumoasa si nu am nici o calitate de impartasit, dar nu pot spune ca sunt unica deoarece nu sunt. Sunt ceva, nu sunt trasa la indigo ca majoritatea si nici originala,  sunt un organism sters, dar viu si din aceasta cauza am  o singura frica, frica de respingere. Sunt terifiata  deoarece mai devreme sau mai tarziu ma va parasi pentru alta, una mai frumoasa si mai luminata ca mine, iar eu voi muri chinuita de dramele unei inimi frante; voi pierii in chinuri groaznice maltratata de demonii mei interiori, dar mai rau voi fi singura, fara mimeni care sa ma consoleze sau macar sa imi puna sare pe rana ca sa stiu ca nu sunt doar eu in intuneric.

Mi-ai  facut cel mai teribil lucru, m-ai lasat sa te plac si incet incet sa ma indragostesc, sa iti iubesc fiecare suflare, desi stiai ca e cel mai puternic drog pentru mine, e substanta careia nu ii pot rezista desi ma omoara, ma consuma pe interior, imi suge viata cu fiecare miligram de sange scurs din venele mele fragile injectat cu vise. M-ai lasat sa cred ca va fi altfel si ca vafi totul roz si frumos si apoi mi-ai calcat cu brutalitate sperantele lasamdu-mi visele sangerand in intuneric, ai zis ca esti altfel si chiar esti tu, esti un mostru, unul frumos si ai si vorbe mieroase pe masura .

Daca viata nu este decat un paradox notoriu, iubirea  este  un drog care iti provoaca dependenta din prima secunda  de contact, tragand linie la sfrsitul acestei zile, am ajuns la concluzia ca nu am realizat nimic, am ajuns in acelasi punct de unde am plecat si in ciuda tuturor eforturilor mele am ramas tot o proasta  cu vise si sperante prea mari pentru puterile mele de realizare .

Dragostea, este cel mai puternic drog  pentru ca, desi iti induce o stare de fericire, aceasta este reala, este cel mai puternic drog incercat de mine vrodata. Pana acum am jucat pe teren sigur, nu am riscat nimic. Acum, desi nu am nici cea mai vaga idee care imi va fi urmatoarea miscare, ma simt sigura pe mine , ma simt frumoasa. Sunt totusi constienta ca starea mea este direct proportionala cu el . Totul este legat de el. Pamantu se invarte datorita lui, fotosinteza datorita lui, gravitatia exista doar pentru ca el zambeste la vederea chipului meu.

Un om isi da seama ca este indragostit atunci  cand toate  melodiile de dragoste  incep sa prinda culoare si sens. Dar ce se intampla cand sforile fericirii iti sunt brusc taiate? Ei bine, coliziunea cu pamantul este atat de dureroasa incat plamanii iti raman fara aer,  simti ca te sufoci, dar  ramai in viata ca sa poti chinuii. O inima franta este cea mai dureroasa boala. Acum stiu ce inseamna si nu e placut.

Durerea te sfasie si e ingozitor. As vrea sa urlu, dar nu pot scoate un sunet. As vrea sa plang pana la deshidratare,  dar sunt inghetata in timp nu pot sa ma misc sau sa reactionez. Sunt moarta pe dinauntru dar totusi in viata.Vad, aud, dar nu percep .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu